Hallin järjestyssäännöt

Hallin järjestyssäännöt

SIMOLANKATU 2:N SÄÄNNÖT

Säännöt on hyväksytty Salpausselän Kennelpiiri ry:n hallituksen kokouksessa 13.9.2023.

Ensisijaisesti halli on tarkoitettu piirin jäsenyhdistysten käyttöön, mutta halli on vuokrattavissa myös muille Kennelliiton alaisille yhdistyksille. Yhdistykset voivat varata tilaa kokouksia, koulutustilaisuuksia ja pieniä näyttelyitä varten. Tilaa hallissa on yhdelle kehälle. 

Hallissa on kaksi kokoushuonetta, joista isompi on piirin toimisto ja kennelpiirin hallituksen käytössä. Toinen pienempi huone on yhdistysten kokouksia, kursseja ym. varten. Tiloissa on keittiö ja vessat. Kokoushuoneessa on videotykki, jonka käytöstä on sovittava erikseen. 

Halli- ja kokoustilavarauksia ei voi tehdä kuin aikaisintaan kuusi kuukautta ennen tilaisuutta. Tämä ei koske kokeita tai näyttelyitä. 

Varaukset hoidetaan seuraavasti
Varauksista vastaa Anna-Kaisa Lehikoinen puh. 040 033 0356 ja sähköpostitse kennelpiiri.simolankatu@gmail.com.  Mikäli numero ei vastaa, soittaa varaustenhoitaja sinulle takaisin. 
HUOMIO! Ulkomuototuomarikoulutusta varten täytyy varata halli ja kokoustila. 

Hallin käyttö ja maksut

Kokoustilasta ei peritä maksua Salpausselän Kennelpiirin jäsenyhdistyksiltä, ulkopuolisilta yhdistyksiltä peritään kokoustilasta 50 €/kerta. Harjoitusvuorot jäsenyhdistyksille 10 €/tunti.

Hallivaraukset:

Jäsenyhdistykset: 60 €/puoli päivää (6 tuntia), 100 €/koko päivä.
Ulkopuoliset: 200 €/puoli päivää (6 tuntia), 300 €/koko päivä.

Varaaja vastaa siitä, että tilat ovat samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa tai muutoin lähetetään siivouslasku 300 € ja jatkossa voidaan evätä hallin käyttö.

Kokoustilat ja halli vuokrataan SSKP:n jäsenyhdistyksille ja ulkopuolisille rotuyhdistyksille/- järjestöille. 

Hallin ja kokoustilojen käyttötarkoitus on oltava SSKP:n toiminnan mukaista. Hallin ja kokoustilojen käyttötarkoitus on kerrottava varausta tehdessä. Varaajalla on oikeus käyttää tilassa olevia laitteita erikseen ne varattuaan.

Muista myös valot, ikkunat, laitteet ja ulko-oven lukitus. Kertyneet roskat on vietävä pihalla sijaitseviin roskalaatikoihin ja ne on lajiteltava oikein. Kokoustiloihin ei saa tuoda koiria. Hallissa / toimitiloissa on tupakointi ehdottomasti kielletty, tupakointia varten varataan erillinen alue. Hallia vakituisesti käyttävät jäsenyhdistykset muodostavat siivousringin eli huolehtivat hallin puhdistuksesta vuorollaan. Siivous kuuluu jokaisen käyttäjän velvollisuuksiin. Keittiön yhteydessä on siivouskomero, jossa on siivousvälineitä. 

Hallia ei vuokrata yksityisille henkilöille tai yrityksille. 

Mikäli sääntöjä ei noudateta, niin yhdistys saa vuoden käyttökiellon. Mikäli jäsenyhdistyksen jäsenmaksu on maksamatta tai vuokraajalla on aiemmat halli- tai kokoustilojen maksut maksamatta, ei hallia ja kokoustiloja vuokrata.

 

Matot ja niiden teippaaminen

Mikäli hallissa käytetään mattoja, niiden kiinnittämiseen saa käyttää vain ja ainoastaan oranssia teippiä, jota löytyy siivouskomeron hyllyltä tai kokoustilassa olevasta lukitusta kaapista (hallin avain käy). Muut teipit irrottavat materiaalin lattiasta.   

Huomio kaikki hallin käyttäjät!

Autoja EI SAA pysäköidä Simolankadun varteen tien tukkeeksi, alue on pysäköintivalvonnan alainen paikka!

Koirat tulee ulkoiluttaa muualla ENNEN hallille tuloa, muutoin koirien ulkoilutus vain hallin tontilla EIKÄ NAAPURIEN porttien pieliin, koirien jätökset on kerättävä pois myös hallin tontilta ja laitettava roskakatoksen roskalaatikkoon. Kunkin halli-/kerhovuoron vastuuhenkilö on vastuussa siitä, että porukkansa ei ole naapureille haitaksi.

Simolankatu 2 on aidattu ja portti on lukittu. Vastuuhenkilön on tultava paikalle ajoissa, jotta autot eivät ole haitaksi ja vääriin paikkoihin pysäköity. Vastuuhenkilön on poistuttava sitten viimeisenä tilaisuudesta ja varmistettava, että portti on lukittu, roskat viety pois ja paikka kunnossa seuraavalle varaajalle. 

Säännöllisiä harjoituksia pitävät yhdistykset saavat oman avaimen, satunnaista tarvetta varten avain sopimuksen mukaan kuittausta vastaan.